X
Click! ca sa dispara

sâmbătă, 5 martie 2011

Cum imi recuperez datele de pe partitiile stricate? de pe hardurile rele?

Se mai intampla ca unele partitii sa cedeze, si culmea, ca acestea sa contina date foarte importante!!!

Cum se recupereaza datele:
Pentru partitia pe care este instalata windowsul C:\ , pentru a va recupera datele, utilizati partea safe mode a windowsului. Ca sa intri in safe mode, apasa f8 inainte sa inceapa incarcarea windowsului, de aici te descurci! Sau ar mai fi sa intri cu un sistem de operare gata intalat pe cd. Un linux cum ar fi, cand introduci Cd_ul intra direct in linux, si astefel vezi tot ce este pe calculator. Vom pune un link de download pentru acest linux pe cd, cat de curand. (trebuie sa aflam care din ele)

Pentru celelalte partitii gen D:\ E:\ s.a. pe care nu este intalat un sistem de operare. Se intampla ca si acestea sa cedeze, ajungand sa dea erori de genul: cum este afisat in imaginea de mai jos, sau chiar sa dispara de tot. Datele de pe aceste partitii nu sunt pierdute de tot, ele se mai pot recupera foarte usor! Am intampinat aceasta problema (priveste imaginea de mai jos) si acolo aveam atatea mari de date importante. Acuma daca se intampla ca datele dumneavostra sa fie pentru servici, ati facut bine ca v-ati gandit sa dati "no" la do you want to format it now? si sa veniti aici. Ideea e ca datele sunt intacte, dar "Sistem Volume Information" al partitiei care gestioneaza datele, este defect (poate datorita virusilor, or a unei erori de scriere windows). Noi va punem la dispozitie un soft cu care sa accesati partitia si sa va copiati datele necesare, apoi dupa ce le-ati copiat, va puteti formata partitia linistit! aceasta devenind apoi ca noua!
Download soft recuperare date de pe hard-disk: click aici
Despre soft: Dati scanare completa dupa partitii (ar putea dura cateva ore), dupa aceea dati next ca sa va apara tot ce aveati pe hard, apoi bifati ce vreti sa salvati, dupa care dati next pentru a alege unde sa salveze totul! Va descurcati. In caz de nu, lasati un comentariu si vom crea si un tutorial!

Un comentariu: